Bolig og Indretning

En bambus hylde er både smuk og bæredygtig

Leder du efter en bambus hylde eller andre bambus møbler, så er Tine K Home det helt perfekte sted for dig. De forhandler alt indenfor bambus møbler og hylder, så der er altså noget til ethvert behov. Tine K Homes’ møbler i bambus er produceret i bæredygtige materialer. Bambus gror meget hurtigt, og udleder meget CO2, hvilket er derfor at bambus er et så godt materiale at bruge til produktion af hylder og møbler. Derfor er bambus hylder perfekte til dig der elsker det lidt organiske og rolige look i din bolig, samtidig med at du går op i bæredygtighed og de ting vi kan gøre for at udvise endnu mere bæredygtighed. Køb derfor din næste bambus hylde hos Tine K Home.

Bambus hylde i lækkert design

På grund af bambussens tynde runde former, skaber en bambus hylde, altså et helt perfekt og lidt organisk look til dit hjem. De runde former er også med til at bryde de ellers meget skarpe kanter vi ofte oplever på mere nymoderne møbler rundt omkring i verden. Hermed kan de bløde kanter altså skabe et helt fantastisk og sjovt udtryk til ethvert hjem.

Hvor kan en bambus hylde bruges

Anvendelsesmulighederne for en bambus hylde er tæt på uendelige. De fleste tænker ofte på at hænge hylder op i deres stue, for at få noget anderledes på væggene end bare billeder. I stuen vil det være helt oplagt at bruge bambus hylderne til at gøre din stue personlig med små nips ting eller personlige ting og måske billeder. 

Et andet sted du kan hænge dine bambus hylder er på dit badeværelse. For at skabe lidt en spa stemning, kan du bruge hylden til at lægge små flotte rullede håndklæder på, sætte en lille flaske med duftpinde eller et duft lys på sammen med en lille plante. Dette vil helt sikkert skabe den vildeste spastemning på dit badeværelse. 

Dine bambus hylder kan også være ideel i dit køkken. Her kan du blandt andet stille smukke kopper, så de er nemme at komme til i løbet af dagen. Det ville også være perfekt at bruge bambus hylder i en morgenmadskrog, og dermed stille små skåle og skeer på, sammen med for eksempel en skål med sukker eller andet. 

Disse bambus hylder kan også være perfekt til børneværelset. Her kan den blandt andet bruges som en lille boghylde til de små børnebøger. Eller til at dit barn kan sætte sine egne fine ting på, så de selv kan være med til at udtrykke hvem de er og hvad de godt kan lide. 

Har du en terrasse, og har du stakit rundt om, kan du også hænge din bambus hylde der, og sætte små planter eller lys på, for at skabe en hyggelig stemning.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.