Mode og Livsstil

Den perfekte sut til dit barn

nyt indlæg

En sut er med til at give din baby ro og skabe tryghed. Der findes mange forskellige varianter af sutter på markedet. Der findes alt lige fra symmetriske til anatomiske sutter, hvor du også både kan finde dem i silikone og latex. Der er mange overvejelser du kan gøre dig, når du skal finde den helt rigtige sut til dit barn. Der findes i dag adskillelige designs og du har muligheden for at finde sutter i alle regnbuens farver.

Formen på sutten er er vigtig

Formen på sutten er vigtig, når du skal købe en sut til dit barn. Valget af den rigtige sut kommer helt an på, hvordan dit barns mund og gane er indrettet. Har dit barn for eksempel en høj gane, kan det være en fordel at vælge en anatomisk sut. Der findes hertil også symmetriske og runde sutter. Bibs sutter har lige præcis den variant du har brug for. Det er ikke kun formen på sutten der er vigtig at forholde sig til. Du kan både vælge imellem sutter i silikone og i latex.

bibs sutter

Et lækkert design

Der findes Bibs sutter til både drenge og piger. Du kan blandt andet finde de populære Bibs hos Parcellet hos bibs sutter til både dreng og pige. Der findes mange forskellige farver, så du har muligheden for at matche sutten til dit barns tøj eller jeres yndlingsfarve. Du har også muligheden for at vælge natsutter. Det er sutter som lyser i mørket. Med de selvlysende sutter, er det nemt at finde dem om natten, når det er mørkt og dit barn har smidt sutten væk. De selvlysende sutter kan nemt være med til at redde din natsøvn, fordi din baby ikke når at vågne helt op, før du har fundet sutten frem igen.

Hvilken skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken slags Bibs sut du skal vælge til dit barn? Bibs ved, at det kan være en jungle og det kan de heldigvis hjælpe dig med. De har nemlig lavet en ’Try-it Collection’, hvor du har muligheden for at finde frem til den sut der passer til lige præcis dit barn. Pakken indeholder fire forskellige sutter, som er hver sin variant. Her finder du både sutter i latex og silikone, i former der både er symmetriske, runde eller anatomiske. Sådan finder du hurtigt den helt rigtige til både drenge og piger.

Har du nok sutter?

Når først du har fundet frem til den helt rigtige form til din baby, er det hernæst vigtigt at sikre sig, at du har rigeligt med sutter på lager. Det kan være at dit barn smider sutten på gulvet i offentligheden, når I er på tur. Her har du ikke altid mulighed for at sterilisere den med det samme. Her er det rart at have en eller to ekstra med, så du ikke kommer til at stå og mangle. Mange sutter har også en tendens til at gemme sig derhjemme og du vil hurtigt opdage at et par sutter ikke er nok.