Fritid og Hobby

Du bliver aldrig for gammel til udklædning

nyt indlæg

Som barn voksede du sikkert op med en masse traditioner omkring udklædning til fastelavn.

Måske kan du også huske hvor sjovt det var generelt bare at klæde sig ud som barn når man skulle lege med vennerne, eller bare have det sjovt alene.

Sandheden er dog at du aldrig bliver for gammel til udklædning, og det vil altid være sjovt, uanset alder.

Mangler du den perfekte udklædning til den næste fest, eller en undskyldning for at klæde dig ud, så se med her.   

Find masser af kostumer på nettet

Salget af kostumer på nettet er virkelig boomet inden for de sidste år. Det er uanset om det gælder super søde kostumer til små børn, sjove kostumer til fastelavn, eller de lidt mere voksne kostumer til temafester, og sågar frække kostumer til soveværelset.

Det er godt for 2 ting. For det første betyder det at der er kommet et langt større udvalg af kostumer på nettet.

Derudover betyder det også at du kan få langt bedre priser på kostumer, fordi der er større konkurrence på markedet.

På linket her kan du f.eks. finde masser af udklædning til fest og ballade.

Det meste udklædningstøj følger almindelige tøjstørrelser, så køb blot den samme størrelse som du plejer.

kostumer

Hvornår kan man klæde sig ud

I Danmark er der særligt to begivenheder hvor vi gerne klæder os ud. Det er til fastelavn og Halloween, en dag som vinder større og større indpas i Danmark.

Derudover er der også mange der klæder sig ud til julefrokosten eller bare generelt går med nissehuer og rødt tøj i december.

Flere og flere karnevaller skyder også op i de danske byer, og her er udklædning og udsmykning af forskellig art også meget populært.

Derudover er temafester som f.eks. oktoberfest også blevet mere og mere populære, og det er ikke sjældent at man bliver inviteret til en fest der har et tema som f.eks. 70’er-fest, Hawaii fest eller noget helt tredje.


Så er du vild med at klæde dig ud, så er der masser af muligheder i løbet af året, og savner du en mulighed, så er løsningen da bare selv at holde en temafest.

Klæd dig ud for børnenes skyld

Er du ikke den store kostume-elsker, så bør du ved nogle lejligheder alligevel overveje at klæde dig ud. Det vil nemlig blive taget godt imod og husket i lang tid.

Børnefødselsdage er et godt tidspunkt at klæde sig ud på, børnene elsker når voksne laver sjov og ballade og f.eks. klæder sig ud som en farlig pirat, eller som en af deres yndlingsfigurer fra TV.

Derudover vil dit barn også elske hvis du hopper i indianer eller cowboy udklædning når der skal leges skyde-leg eller andet vildt derhjemme. Børn elsker nemlig når mor eller far gør lidt ekstra ud af at træde ind i deres fantasiverden og lege med.

Og så er der selvfølgelig den klassiske julemand til December, glæd dine egne og andres børn ved at optræde som julemand til et julearrangement.