Oplevelser og Inspiration

At bruge makeup opfattes ofte som en pligt for mange piger

nyt indlæg

De kan føle sig ofte nøgen uden at have noget makeup på, men det kan faktisk gøre dig mere sikker på dig selv. Hvis du er interesseret i at bære makeup er der massere af ting du kan benytte dig af. Der er uendelige muligheder og kombinationer du kan bruge. Start dit makeup eventyr og køb i dag hos https://gosh.dk/

Derfor bruger man makeup

Makeup er med til at fremhæve dine træk og får dig til at se naturligt smuk ud – også selv om det ikke føles sådan indeni. Når det gøres korrekt, kan det helt sikkert øge din følelse af selvværd. Det er et yderst simpelt trick og du vil se virkelig smuk ud med en god make up.

Her er nogle gode måder at bære makeup på:

Medmindre din hudtone er meget mørk eller lys, skal du vælge en pudderfoundation, der passer så godt som muligt til din hudfarve. Børst denne over dit ansigt og din hals (og eventuelt skuldre). De fleste unge kvinder påfører kun deres foundation i ansigtet; og glemmer at deres hals også kan trænge. Derfor kan du have 2 forskellige farver på kroppen, hvilket vil se yderst kikset og du vil ligne en kæmpe makeup amatør. Du kan med fordel dække eventuelle mørke rander og poser under øjnene. Du skal først bruge en concealerblyant, læg concealeren under øjet, og udvisk den indad med en blød pensel. Påfør derefter foundation eller pudder over dette for at fuldende det hele. Dette vil give en effekt af vågne øjne, hvilket er perfekt til dagen, og du vil se “naturlig” smuk ud.

Øjenbryn er nok et af de vigtigste elementer, når det kommer til makeup. Du kan med fordel give dine øjenbryn en ekstra dimension ved at bruge en blyant eller pudder, der matcher din hårfarve. Børst dem opad og udad med en mascarabørste for at give illusionen af fyldige, fremtrædende øjenbryn. Hvis du har naturligt tynde øjenbryn, kan du overveje at få professionel hjælp fra en kosmetolog, som vil kunne forme dem i overensstemmelse med deres naturlige form.

Til øjnene

Påføring af øjenskygge er også en af de ting, som mange piger ofte tager fejl af, fordi de gør det på den forkerte måde. Du skal blot starte med en lys base på dit øjenlåg, f.eks. hvid eller beige eller omvendt afhængig af din hudfarve. Derefter tager du den mørkeste farve, du har, og lægger den i det yderste øjenkrog, hvor dit øjenlåg går op og danner en vinkel. Læg derefter noget af denne farve lige under øjenbrynsbenet (gå ikke længere ned end det), og blend derefter det hele fint og glat sammen, så ingen linjer er synlige længere.

De forskellige eyeliners afhænger alle af, hvilken effekt du ønsker at give dig selv. Flydende eyeliner giver meget skarpe linjer, som kan få øjnene til at se bredere ud fra hinanden, mens blyant eyeliner normalt vil få dem til at se tættere sammen.

Afslutningsvis

Påfør rødme på dine kinders æbler. Vælg en farve, der er lidt mørkere end din naturlige hudtone, og drej en vinklet børste ind i produktet, inden du påfører det. For at opnå det bedste resultat skal du påføre den lige under highlightet på toppen af dine kindben – du må ikke feje opad! Stryg horisontalt og derefter nedad for at opnå den sunde glød.