Oplevelser og Inspiration

Dulong smykker

nyt indlæg

Julen er gavernes fest – i hvert fald hvis man ser på butikkernes omsætning de næste par måneder. Vi storshopper gaver til hinanden som aldrig før, og der findes mange måder at glæde hinanden på i gaveform.

I barndommen er store, hårde pakker de vigtigste. De indeholder nemlig oftest det nyeste legetøj, der kan skabe meget glæde i de kommende juledage. Jo større pakken, des længere føles ventetiden til juleaften også.

Efterhånden som vi bliver ældre, lærer vi, at det ikke er gavens størrelse, men nærmere indholdet, der er vigtigst. Bløde pakker betyder varme, omsorg og hjemmelavede gaver. Flade pakker betyder sidste-minuts-indkøbte gavekort eller oplevelsesgaver. Store pakker betyder oftest en køkkenmaskine eller lignende.

Og så er der de små, sirligt indpakkede gaver. Dem der skruer forventningerne helt i vejret, og som kan få tårerne frem i øjnene. For ofte indeholder disse et særligt udvalgt smykke, som kun har et formål: at glæde modtageren.

Andre gaver er praktiske, brugbare eller nødløsninger. Smykkegaver viser omtanke og særligt udvalgte gaver, som modtageren sjældent selv ville berige sit liv med.

Dulong smykker

Smykkegaver fra Dulong

Et helt særligt mærke at købe sine smykker fra, er det danskskabte Dulong Fine Jewelry, som blandt andet kan købes hos https://guldbrandsenjuveler.dk/. Smykkemærket blev skabt helt tilbage i 2005 af designer og stylist Anja Camilla Alajdi og juveler Marianne Dulong – sidstnævnte lagde også navn til firmaet.

Her er der fokus på kvalitet, eksklusivitet og desuden stor variation i kollektionerne. Der er derfor rige muligheder for at variere smykkeindkøbet mellem perler, sten, diamanter og massivt guld eller sølv.

Mange andre smykkeproducenter har ét bestemt design – om det så er udelukkende guldsmykker, perler eller farvestrålende smykker. Dette gør, at kunderne enten er vilde med mærket, eller bestemt ikke bryder sig om det. Dulong, derimod, spænder bredt hen over deres forskellige udvalg hvilket betyder, at de fleste kan forelske sig i mindst én af kollektionerne. Sagt mere klassisk: der er noget for enhver smag.

Hvilket smykke skal jeg vælge?

Hvis du allerede har besluttet dig for at glæde en du har kær med et smykke til jul, så kommer nu det svære: hvilket smykke skal du vælge? Måske du allerede ved, om modtageren foretrækker guld, sølv, hvidguld, pink guld eller oxideret sølv. Hvis ikke, så er det en god idé at finde ud af det, inden du kaster dig ud i gaveindkøbet.

Dernæst er det med at beslutte, hvilket smykke det skal være – ringe, armbånd, halskæder eller øreringe. Her er der ikke nødvendigvis et foretrukket smykke hos modtager, så der er for det meste frit valg. Vær dog opmærksom på, hvis du planlægger at købe en ring til din partner, hvilket signal du sender.

Det sidste du skal gøre, er at kigge igennem de forskellige kollektioner og beslutte dig for, hvilket smykke du bedst kan lide. Det har nemlig også noget at sige. Det kan være du finder en bestemt kollektion, som minder dig om modtager. Eller navnet på kollektionen kan vække særlige minder. Og for lige at slutte på en kliché – det er jo primært tanken, der tæller.