Bolig og Indretning

Læs om de mange fordele ved rullegræs!

Hvis du er på jagt efter den perfekte græsplæne – men måske ikke har hverken tid eller tålmodighed til at vente på, at det vokser op – er rullegræs den perfekte løsning. Med rullegræs får du en tæt græsplæne, som fra start har den perfekte højde. Dermed kan du vinke farvel til ventetid og allerede nu tage hul på at nyde din nye græsplæne. køb rullegræs allerede i dag!

Hvad er rullegræs?

Rullegræs er græs, man ruller på. Det kan næsten sammenlignes med et tæppe. Dog er det lavet af et tyndt lag jord, som typisk er 3-4 centimeter tykt. På dette tynde lag jord vokser der i forvejen græs. Dette lag af græs er fra start allerede tykt og veludvokset. Man ruller således dette “tæppe af jord og græs” ud på jorden – der hvor man normalt ville have sået græsset. Med tiden vokser rullegræsset fast til den allerede etablerede jord. Derfor er det en god idé særligt at passe ekstra på græsset i starten, mens man venter på, at græsset gror helt fast.

Hvorfor er rullegræs en fordel?

Der er mange fordele forbundet med denne løsning. For det første slipper man for at så græsset. At så græs er i sig selv ikke krævende, men det er krævende at passe det. Det kræver en del vand løbende men vigtigst af alt, at det får gode betingelser for at vokse. Det betyder også, at man ikke bør betræde græsset, før det er vokset helt ud. Det kan ofte være svært og umuliggør dermed også, at man kan bruge sin have i denne periode. Derudover ser haven bar og nøgen ud, hvis ikke den har græs – og selve vokseperioden er dermed både upraktisk og mindre køn.

Med rullegræs får du den perfekte græsplæne med det samme. Græsset er tæt og flot – og det giver dig de bedste resultater. 

Endnu en fordel er, at man med rullegræs minimerer alle former for ukrudt. Meget rullegræs har intet ukrudt, hvilket må siges at være en stor fordel. I modsætningen til det græs, man selv sår, hvor man ofte vil se ukrudt førend man overhovedet ser det første græsstrå. 

Hvad koster rullegræs?

Prisen på rullegræs varierer – og afhænger typisk af hvor stort et areal, du skal bruge rullegræs til. Der findes heldigvis en beregner, der kan give dig et nøjagtigt overslag på, hvad den perfekte græsplæne vil komme til at koste dig. Der findes heldigvis skarpe og ganske fordelagtige priser på rullegræs.

Du kan undersøge dine muligheder allerede i dag og starte med at booke din kommende græsplæne. Du kan tilmed få hjælp til at klargøre jorden, hvor rullegræsset skal lægge, inden rullegræsset påføres. Derudover bliver rullegræsset påført af professionelle fagfolk, således du får de allerbedste resultater.

På denne simple måde kan du sikre, at din græsplæne bliver klar til sommeren. Et perfekt sted til fodboldkampe, grillaftenener, solbadning og en masse dejlige og hyggelige stunder.