Oplevelser og Inspiration

Vin er bare bedst fra Frankrig især fra Saint Emilion

nyt indlæg

Saint Emilion har været en tidløs klassiker siden det 12. århundrede. Vinen blev først produceret af munke, der fik vinmarker som gaver fra lokale herrer. Regionen blev populær i Paris i løbet af det 17. århundrede, efter at franske borgere begyndte at vende tilbage til Frankrig efter deres udvandring under kolonitiden i Ny Frankrig. I dag nydes Saint Emilion vin i hele verden, du kan med fordel købe din vin i dag hos https://www.jyskvin.dk/saint-emilion-vin

Jorden i Saint Emilion afgiver smagsnuancer, der er så tydelige, at man kan smage, hvor længe det er siden, at den blev høstet. For eksempel har ældre årgange mere jordnære elementer end yngre årgange, som har frugtige overtoner. Disse egenskaber skyldes flere faktorer, herunder selve vinstokkenes alder, udsving i nedbørsmængden, og vejret. Hvilket i sidste ende påvirker hvordan vinen fra Saint Emilion kommer til at smage. Vindyrkning og smag er dermed en helhedsoplevelse, hvor der er mange faktorer der spiller ind og påvirker slutresultatet.

Dette kan du med fordel gøre

Saint Emilion producerer stadig kvalitetsvine i dag, og de smager bedst, når de serveres til gennemstegt bøf eller andre kødretter grundet deres tungere smag. Mens mange blander smagen af Saint Emilion med oksekød, kan du kombinere den med andre velkrydrede retter som f.eks. fjerkræ eller svinekød. Vinen nydes bedst, når den præsenteres ved en behagelig stuetemperatur, men ikke for kold. Generelt set skal man ikke servere rødvin for kold. Når man serverer den for kold, kan man ikke smage alle rødvinens nuancer, samtidig skal man heller ikke serverer den for varm. Hvis den bliver serverer for varm, kan det resultere i en stor pærevælling og virke kvalmende. Derfor er den gyldne middelvej en behagelig stuetemperatur. Den bør serveres i et mørkt tonet glas for at hjælpe med at fremhæve dens farver og aromaer, så man rigtig kan nyde Saint Emilion vinen. Når du drikker Saint Emilion vin, vil du få en nyopdaget forståelse for områdets velbevarede historie, og hvordan den spiller ind på din oplevelse af at drikke Saint Emilion vin.

***

Her er 6 generelle råd om rødvin

-Opbevar vinen på et mørkt og køligt sted

-Åbn flasken og hæld en lille mængde over i en anden beholder for at lade den ånde

-Nyd den ved den rette temperatur

-Servér til mad

-Sæt proppen forsvarligt på igen efter brug, hvis ikke hele flasken drikkes

Køb hos de rigtige og undgå at blive snydt eller skuffet

Der er et par grunde til, at du bør købe hos os hos Jyskvin. De har et bredt udvalg af vine fra hele verden, herunder den populære Saint Emilion vin. Deres priser er konkurrencedygtige, og de tilbyder gratis fragt ved bestillinger over 499 kr. eller 6 flasker. De har også en 100% tilfredshedsgaranti, så du kan være sikker på, at du får de bedste produkter og den bedst mulige service. Dette kan ses ved, at de har fået over 1.000 5-stjernede anmelder på trustpilot. Du kan derfor handle sikkert og trygt hos dem. Ydermere kan du spare 75 kroner på dit første køb.