Mode og Livsstil

Eltandbørste med den nyeste innovation indenfor tandbørster

En elektrisk tandbørste er en enhed, der bruger elektrisk strøm til at rense tænderne. Det er et elektronisk alternativ til den manuelle tandbørste, som er afhængig af brugerens manuelle fingerfærdighed til at bevæge børstehovedet frem og tilbage over tænderne. Elektriske tandbørster har typisk et håndtag med en motor i bunden, som driver et lille cirkulært børstehoved via en fleksibel aksel. De fleste elektriske tandbørster, der fås i dag, er batteridrevne, selv om nogle modeller er genopladelige eller har en strømforsyning med ledning. Elektriske tandbørster bliver stadig mere populære, efterhånden som folk søger måder at forbedre deres mundhygiejne på. De har investeret mange års forskning og udvikling for at give dig fremtidens elektriske tandbørste og den optimale daglige tandpleje. FineSmile IQ er en hurtigt opladende, kompakt og 100 % vandtæt tandbørste, der også er ekstremt støjsvag. Med sin 2-timers opladning, der holder i 6-8 uger, kan du tage FineSmile IQ med dig overalt. Desuden gør dens IPX7-verifikation den sikker til at skylle den under vandhanen. Vælg FineSmile IQ for den bedst mulige tandpleje. Find en god elektrisk tandbørste fra FineSmile.

Find den rigtige eltandbørste til dine tænder

Den intelligente elektriske tandbørste er designet til at kunne tilpasses til dine aktuelle behov. De fleste mennesker har følsomt tandkød til tider, der nogle gange bløder, typisk på grund af tandkødsbetændelse. Blid, men effektiv tandbørstning er vigtig. På andre tidspunkter kræver deres tandbørstning almindelig børstning og vedligeholdelse, mens der også kan være tidspunkter, hvor der er behov for dybderensning eller hvidtning, f.eks. på grund af misfarvning. FineSmiles-strømtandbørsten er den første strømtandbørste af sin art, der er designet til at tilpasse sig dine skiftende behov. Den kompakte størrelse betyder, at den nemt kan tages med dig, uanset om du rejser eller bare er på farten. Børstehårene er lavet af nylon af høj kvalitet og er skånsomme mod tandkød og tænder.

Husk at rengøre din eltandbørste

Tandbørste med en indbygget opladningschip, der gør det muligt at køre i op til 6 uger på en enkelt opladning. Det er smart! Nu behøver du ikke at have opladeren stående på badeværelset, og din oplader vil ikke være, lad dem være ærlige, ulækker og uhygiejnisk – du kan tage opladeren ud, når din tandbørste har brug for en opladning. Tandbørsten er 100 % vandtæt! Mange bakterier trives i en fugtig tandbørste. Derfor er det vigtigt at skylle børsten grundigt efter børstning. Rengør den under vandhanen uden at bekymre dig om, hvorvidt den kan tåle at blive våd. Tandlægeforeningen understreger vigtigheden af at bruge en tandbørste med bløde børstehår og et lille hoved for at undgå sår på tandkødet og slid på tænderne. Det smalle børstehoved på deres tandbørste er designet til at nå selv de mest vanskelige områder i munden.