Oplevelser og Inspiration

Festen og hverdagen bliver bare sjovere med fadøl

nyt indlæg

Der er noget specielt over fadøl. Lige meget om det er til en stor fest eller en hyggelig stund i hverdagen. En fadøl er altså bedre end en flaske eller en dåse. Forestil dig, at du kan servere din fadøl hjemme hos dig, og gøre det lige præcist, når du har lyst. Du kan nemlig få dit eget fadølsanlæg. 

Fadøl 

At drikke fadøl er populært, og det er jo til at forstå. Der er noget specielt over at få serveret øl i et flot glas. Skummet på toppen, duften og følelsen af at stå med det fyldte glas i hånden. Noget de fleste kan relatere til. 
Det bliver ganske enkelt sjovere, hyggeligere og mere lækkert med fadøl i stedet for en kedelig dåse 

Fadøl i hjemmet 

Forestil dig, at du altid kan serverer en fadøl lige når det passer dig. Når vennerne kommer forbi, til din frokost eller fredag aften, hvor det virkelig skal være hyggeligt. Har du dit eget fadøls anlæg kan du nyde fadøl lige når det passer ind i dit program. 

Et smukt anlæg 

Fadøl er fantastisk. Men det bliver endnu bedre, hvis du kan servere din øl via et lækkert fadølsanløb. Det er muligt at få anlæg i lækker finish eksempelvis lavet i akrylplader og måske med indbygget LED-lys eller lignende. Via køb online, kan du anskaffe dig flotte anlæg, der passer ind i en lækker indretning af hjemmet. Det kan du blandt andet gøre via https://tapshop.dk/

Køb online 

Det er faktisk ikke så besværligt, at få et fadølsanlæg til dit hjem. Det er blot at finde det rette anlæg og bestille online. Som sagt kan du gøre det via tapshop.dk, der ejes af virksomheden freetap Aps. Freetap er ganske enkelt Nordens største leverandør af uafhængige haner til både fest, events, festivaler og angre arrangementer. Virksomheden har alt fra 1-haners anlæg til 4-haners anlæg og har i øvrigt alt andet, du skal bruge til et event. 

Tappehane i rustfrit stål 

Hos Freetap og Tapshop fører de også en tappehane i rustfrit stål, der gør det lidt mere lækkert at få serveret din fadøl på en ordentlig måde. Eksempelvis modellen AISI316 kommer med både hastighedsregulering og håndtag, hvor du kan skubbe bagud for at få skum. Håndtaget, der fremstår super flot, kan også bruges, når der skal serveres vin, cocktails, vand med brus, men også kaffe eller the eller måske kombucha. En super lækker detalje, der igen gør det hele lidt mere lækkert. 

Ikke afhængig 

Mange fadølsanlæg er afhængige af en ølproducent, og har et design der passer til det pågældende ølmærke. Derfor er de oplagt at vælge en uafhængig producent af anlæg, hvis du virkelig vil have et fadølsanlæg i lækkert design. Det kan du netop gøre via tapshop. 

Du kan også leje 

Du behøver ikke købe et fadølsanlæg for at få lækkert fadøl både til privat eller til dit event. Det er også muligt at leje et anlæg. Det kan du let og hurtigt klare online via tapshop. Så er det bare at afhente anlægget, og gøre klar til dit event.