Sport og Udeliv

Her er sandheden om, hvordan du bedst kommer i form

nyt indlæg

Kender du det med, at man kan være super motiveret til at træne i en periode, men at der så efterfølgende kommer en periode, hvor man giver efter for alt det, som man har savnet, mens man har jagtet drømmen om at blive sund og fit? Det er et dilemma, som der er rigtig mange, der prøver. Men selvom det kan være rart, at man ikke er alene om det, så ændrer det stadig ikke på, at det kan være super frustrerende at stå i. Men hvad er det så, der kan være med til at ændre på det? I virkeligheden handler det faktisk meget om, hvordan du tænker. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Hvilke madvarer holder du dig fra?

De fleste cutter en masse madvarer ud fra det, de spiser, når de skal i form. Det er meget typisk, at man f.eks. fokuserer meget på, at man ikke skal have noget med sukker i. Men der er også dem, der helt holder sig væk fra brød, eller som ikke vil putte smør på deres rugbrødsmad og så videre. Man kan hurtigt opdage, hvor mange restriktioner det er nemt at lave, hvis man kun vil spise det mad, der er det sundeste af det sundeste. Men denne opdeling kan være farlig. Så giver du bare det ”usunde” magi, og gør det mere spændende.

Træn, som du vil

Justerbare håndvægte er lige det, som nogle har brug for at træne med, hvis de skal holde motivationen oppe. Det er ganske forskellige, hvordan folk kan lide at træne, og der findes jo også dem, der bare elsker at tage ned i fitness. Men hvis det ikke lige er noget, der passer til dig, så kan hjemmetræning med justerbare vægte være det rette valg. Justerbare vægte er særligt smarte, fordi du kan træne hele kroppen med dem. Du kan sætte de justerbare håndvægte op i vægt og bruge den til at squatte med, og så sætte dem ned i vægt igen, når du træner arme.

justerbare håndvægte

Sådan sørger du for ikke at tage på af brød og kage

Men hvis der ikke er nogle madvarer, som man skal gøre forbudte, hvordan sørger man så for, at man ikke tager på? Det er den bekymring, som mange får. Nogle kan også synes, at det er helt angstprovokerende at tænke på, at man må spise alle de madvarer, man vil. Pointen er sådan set bare, at du ikke skal spise for mange kalorier, for det vil i sidste ende altid være dét, der får dig til at tage på.

Slå ikke dig selv i hovedet, hvis du kommer til at spise for meget

Men man kan nok ikke komme udenom, at man stadig kommer til at have nogle overspisninger, særligt hvis det er noget, man har haft udfordringer med længe. Men når det sker, så er det vigtigt, at du ikke banker dig selv oven i hovedet på grund af det. Det er bare med at komme op på hesten igen.