Oplevelser og Inspiration

Gør din have sommerklar 

Har du børn der elsker fodbold? Eller kan du blot ikke selv få nok? Så skal du da have fat i et fodboldmål til haven denne sommer. Hvis man er stor fan af at spille fodbold, så findes der ikke noget bedre, end hvor let det bliver, når man har adgang til det lige ude i baghaven. Læs med her, og se hvad dine muligheder for at kunne spille fodbold i haven er.  

Hvor stor er din have? 

For at du skal kunne give dine børn eller dig selv et fodboldmål i haven, så er det en nødvendighed, at din have har en bestemt størrelse. Et fodboldmål til haven fås i forskellige størrelser, men der er alligevel grænser for, hvor lille din have kan være, da man også gerne skulle kunne tage lidt tilløb for at kunne skyde på mål. Derfor skal du, inden du køber det, overveje om du har plads til det. 

Forskellige slags 

Hvis det viser sig, at du har plads til det, og gerne vil glæde dine børn med et fodboldmål til haven, så skal du vælge, hvilken slags du godt kunne tænke dig. Prismæssigt og i kvalitets øjemed kan de variere meget, hvilket også er noget, som du skal tænke over inden du køber det. Se eksempler på mange forskellige slags på ://www.legehjulet.dk/.  

Rebounder fodbold? 

En anden form for fodboldmål til haven er det, som man kalder rebounder fodbold. Dette er en slags fodboldmål, som selv skyder bolden tilbage, når man skyder på det. Det er egentlig lige så meget til for skudtræning end for selve målskudsøvelsen. Men det fungerer rigtig godt, og man kan få mange øvelsestimer til at gå med det. Det er også smart, hvis man gerne vil, eller allerede er målmand. Man kan nemlig lave nogle rigtig gode målmandsøvelser med en rebounder fodbold.  

Mange timers sjov  

Et fodboldmål til haven byder op til mange timers sjov, specielt til sommer er det en ideel ting at have i haven. Det er noget, som børnene også kan bruge, når de har venner på besøg, men også når de blot ønsker lidt udendørsaktiviteter i deres hverdag. Det ligger også op til god kvalitetstid for dig og dine børn.  

Et god gaveide 

Et fodboldmål til haven kan også være en god ide at give som jule- eller fødselsdagsgave til dit barn. Det smarte er også, at hvis du har flere børn, så vil de andre automatisk også få glæde af det. Det er derfor den oplagte gaveide til den store familie.  

Tag det med 

Mange af de fodboldmål man kan få til haven, er forholdsvis lette at skille ad og samle igen. Dette er super smart, hvis I for eksempel skal i sommerhus. Så kan I blot pakke det sammen, og samle det igen deroppe. Herved slipper I for at skulle have et fodboldmål deroppe. Det er som oftest også, når man er sådanne steder, at man rigtig har tid til at spille en masse fodbold i haven, derfor er et ideelt at kunne tage det med.