Oplevelser og Inspiration

Sådan inkorporere du træ i din indretning

Møbler og andre genstande af træ kan bare noget helt unikt, når man indfletter det i sin indretning på den helt rigtige måde. Desværre er det også nemt at komme til at bruge træ for meget eller forkert i sin indretning, hvormed det kommer til at blive overdøvende og træls at se på. 

Hvis du godt kunne tænke dig at bruge træ i din indretning, men er i tvivl om, hvordan du bedst fletter det ind, så læs med her. Her får du nemlig 4 råd til, hvordan du kan bruge træ i din indretning. 

1. Køb en fin træbænk til din entre

En oplagt måde at flette noget tre ind i din indretning på er ved at købe en fin bænk i træ til din entre. Her har man ofte brug for en god bænk at sidde på, når man skal have skoene på. Derved kan en træbænk være både en praktisk og en æstetisk tilføjelse til din entre. 

Der findes et hav af forskellige træ bænke, så det er helt op til dig at vurdere, hvilken træbænk der passer bedst ind i dit hjem. Det kan være, at du foretrækker et stilrent look i lyst træ, eller måske er du mere til det grovere, mørkere og mere naturlige træ look. Uanset hvad så er valget dit, når det gælder træ bænke. 

2. Vælg potteplanteskjulere i træ

Det lyder måske skørt, men det er faktisk muligt at finde potteplanteskjulere i træ. Disse skjulere er den perfekte løsning, hvis du gerne vil inkorporere det mere naturlige look, som trævarer giver, men uden at det tager overhånd. 

Du kan ligeledes finde et have af forskellige potteplanteskjulere i træ, så der handler bare om, at du skal finde lige netop dem, som du bedst kan lide. Har du svært ved at vælge, så kan det også være enormt flot, hvis du mikser og blander forskellige trædesigns. 

3. Brug træmøbler i nogle rum

Hvis du elsker træmøbler, men igen ikke vil have det til at tage overhånd i dit hjem, så kan du overveje at bruge træmøbler i nogle bestemte rum i dit hjem. Det kan for eksempel være i soveværelset, hvor du så køber en seng, kommode og tøjskab i træ. På den måde har du et sødt sæt  i træ. 

Du kan naturligvis også vælge at gøre det i stuen – men hvis du har et køkken-alrum, så skal du være opmærksom på, at dine træmøbler ikke kommer til at clashe med dit køkkens design. 

4. Brug træmøbler i haven

Dette er en klassiker, men i en tid for flere og flere havemøbler bliver lavet af plastik, så kan man nemt glemme havemøblerne i træ. Når du køber et bord og for eksempel en træbænk til terrassen, så vil du skabe et langt mere afslappet, naturligt og hyggeligt look udenfor, end du ville med plastikmøbler.