Bolig og Indretning

Servietter – Tips og tricks til borddækningen

Det er ikke altid lige let at få bordet dækket pænt. Der kan være mange ting, der skal tages hensyn til, når man skal dække bordet. Men med de rigtige tips og tricks, kan det være en breeze.

Vælg de rigtige servietter

En af de vigtigste ting når det kommer til borddækning er at vælge de rigtige servietter. Du skal vælge servietter, der passer til lejligheden og til den mad, du skal servere. Hvis du skal have gæster til en formel middag, så skal du naturligvis vælge formelle servietter. Men hvis du skal have gæster til en hyggelig middag, kan du vælge mere afslappede servietter. Du kan også vælge at matche din borddækning servietter med dine Tallerkener og glas, for et mere ensartet look.

Sæt et personligt touch på bordet

Når du skal dække bordet, kan det være en god idé at sætte et personligt touch på bordet. Det kan være nogle fine blomster i en lille vase eller nogle små pyntegenstande. Det er med til at gøre bordet mere personligt og hyggeligt.

Vælg de rigtige farver

Når du skal dække bordet, skal du også være opmærksom på farverne. Du skal vælge farver, der passer til lejligheden og til maden. Hvis du skal have gæster til en formel middag, skal du naturligvis vælge mere formelle farver. Men hvis du skal have gæster til en hyggelig middag, kan du vælge mere afslappede farver.

Glem ikke at pynte bordet

Når du har fået dækket bordet, skal du ikke glemme at pynte bordet. Det er med til at gøre bordet mere personligt og hyggeligt. Du kan pynte bordet med blomster, lys eller andre små pyntegenstande. Her kan du med fordel bringe disse 4 ting i spil. For det første, så er det altid en god idé at plukke et par af sæsonens blomster og putte i en meget pæn og passende vase, som kan stilles på bordet. Herudover kan du også sætte nogle små fyrfadslys på bordet, som kan bruges som en del af pynten, eller som funktionelle ting, hvis du har gæster på besøg. Du kan også med fordel sætte nogle små pyntegenstande på bordet. Det kan være en lille skål som kan bruges til slik eller andre små sager eller det kan være nogle små, pæne pyntegenstande som kan passe ind på bordet.

Hvordan kommer du i gang med at dække bordet?

Hvis du gerne vil i gang med at dække bordet, kan det være en god idé at gå på udkig efter nogle pæne ting til bordet. Det kan være nogle pæne servietter, som er med til at sætte en personlig touch på bordet. Det kan også være nogle pæne glas, som er med til at give bordet et mere personligt look. Og det kan være nogle pæne tallerkener, som er med til at give bordet et mere personligt look.

konklusion

At dække bordet er ikke altid det nemmeste at gøre. Der kan være mange ting, der skal tages hensyn til. Men med de rigtige tips og tricks, kan det være en leg.